Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glädje


Jag ser ljuset

Ljuset och glädjen i mitt liv har kommit,
min son Johannes

Han strålar av livslust och energi,
bara dansar och sjunger på väg in

Sen får jag en kram,
för han är så snäll, go och gullig

Jag ser ljuset som omger honom,
och hör hans glada smittande skratt




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-17 15:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt!
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa