Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådlös




Trådlös kontakt med verkligheten
Jag skriver rader som jag inte själv förstår
Du stör min existens
Och jag ser inget utan mina ögon




Fri vers av Tess74
Läst 316 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-17 22:00



Bookmark and Share


  Kaptenlöjtnant
Det är skönt när du gräver djupt, hela livet är en metafor
2015-05-04

    Svarte Petter
det här talar till mig. trådlös som jag är... jag ser inget utan dina ögon.
2015-04-21

  Lars Hedlin
Stark Närvaro!
2015-04-19

    ej medlem längre
Fin text och bild..
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74