Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bitter

Som bitter naturforskare
grämde man sig ofta
över det faktum
att jämt är det humlan
som ska ta initiativet

förbannade vitsippor




Fri vers av Kaptenlöjtnant
Läst 522 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2015-04-18 13:35



Bookmark and Share


  limerick
Grymt roligt men tråkigt när vi nu hör att humlorna snabbt blir färre av vårt varmare klimat och tydligen inte flyttar mot kylan norrut.


---------------------------------------------------------
Anders A har skrivit en kommentar på din text Kanske en orkans början

Fin! Begreppet slump ska kanske ersättas med vår oförmåga att se komplexa samband.

För att läsa kommentaren och texten, klicka här

Mvh
Redaktionen, Poeter.se
2015-07-11

  Schizooliza
Så förträffligt genialt bitterljuvt betraktat!! Haha...
2015-05-12

  Iréne S Räisänen VIP
Härlig humor.
2015-04-24

  Nanna X
jag är en humla så jag vet hur det känns. dom kan inte flyga men gör det ändå. fast vitsipporna är oskyldiga, tror jag.
2015-04-20

  Larz Gustafsson VIP
Dess aerodynamik är ett mirakel.
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant