Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärde mig

Jag lärde mig
att alltid säga förlåt
när man bryter en själk, en gren
idag fäller männen en lind- en lind som just samlat energi
för att blomma ännu en gång
det regnar sågspån
trädet gråter sav
några tittar på
man borde aldrig döda det som lever
aldrig amputera




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2015-04-18 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP