Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När golvet försvann


Det blev nattsvart

Det blev nattsvart,
det var mörkt mitt på ljusa dagen

Det svartnade för ögonen,
och jag började att må illa

Golvet försvann under fötterna,
och jag föll handlöst







Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-18 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa