Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skit om skiten


Misstro på livet är givet när det med AA-rim blir beskrivet

Jag har en gång haft blodad tand
varit konfirmand
tagit fil.kand.
varit dekis oftare än ibland
frossat mig till kung av blåvalsstrand
alltid hatat billiga rim från kung av sand
haft en språkets hand
en strupe i brand
lika goofy som Anders And
lika sorgfritt enkel som en prickig rand
en rockstjärna utan band

Men man lär sig med tiden vad allt som var, är:


Blodade tandköttsinflammationer!
(väl mött inkomstdeklarationer)

Häng Gud! Gud är död!
(spår sex och
Pimmes sjätte bud.
Vårt dagliga jävla surdegsbröd)

Högskolepoäng är bara dyra guldstjärnor
som de
man fick av lågstadiefröken!
(men!
csn!
amorteringsplanen!
förmånligheten!
En kvarts miljon är lax på löken!)

Dekadensglorifiering är vackert
ända tills det enda du har kvar
är dekadens utan gloria!
(Vad tror jag att jag är.
Ingen bryr sig om ditt livs historia)

Jag är du:
Kalle Anka på kröken.
Broberg, Gessle , öken.
Fet, tjackdiet, smal, du vet, bli en normal
SLUTA RIMMA DU ÄR INTE I POSITION.
Du leker att du kan göra en fyndig disposition som ursäktar att du rimmar.
Du är blott ett fyllo
med för många sena timmar.,

Klar, aldrig kär.




Bunden vers (Rim) av Bo H Bazooka
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-19 00:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
LOL@"Anders And"! Kalle Anka på danska.
A A har jag inget som helst förtroende för.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Bo H Bazooka
Bo H Bazooka