Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt kom du inte-lika plötsligt som du kom! Jag har letat i natten efter dig- Emma


Att leta i natten


Jag visste att du snart skulle föda

Du hängde efter mig


Som du gjort så många gånger förut




Allt var en test-i vilken jag missade allt

Du föder dina ungar någon annanstans

Riskerar allt




Men Emma!

Du har ett hem- där ingen kan ta dina ungar ifrån dig!



Kram/Tass från Husse




Prosa (Fabel/Saga) av Carl Mikael Fäldt
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-19 07:03



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Åh, vilken gullig dikt! Hoppas att de går bra med de små..:-)
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt