Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är det underbart - när man bara råkar slänga ur sig något som sedan leder till det ena och till det andra.


En dag skulle jag vilja presentera dig till dig själv

En dag skulle jag vilja presentera dig till dig själv,
för att lära känna den underbara varelsen som inte än vågat kliva ut ur din skal och blomma ut i alla dina färger.

En dag skulle jag vilja visa dig till dig själv
för att se det vackra i dig som är som en flod av flytande guld och silver.

En dag skulle jag vilja ge dig till dig själv
som en present av lena bomullstussar eller glittrande stjärnfall i höstnatten så att du skulle kunna känna din storhet och din styrka kontra det mjuka

En dag skulle jag vilja ge dig den kärleken du borde känna för dig själv
ty då skulle världen aldrig fattas godhet.




Fri vers (Fri form) av BlåhäXa
Läst 379 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-19 20:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint utfört!
2015-05-13

  Carl-Johan Bachofner
Det är nog det finaste man kan ge någon.
2015-04-19
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa