Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EROTICA

Du sitter där mitt emot mig – andra sidan bordet, särade läppar, ljusa ögon – oändliga, naken under kläderna. Det blir väldigt påtagligt för mig.

Vi pratar jobb, politiskt korrekta - jag suktar efter din mun, att suga in dina läppar mjukt och fuktigt mellan mina, smeka dem med min tunga – och så var det det här med implementering av projektet och lyssna in alla deltagare runt bordet. Jag tittar ner i din glipa i skjortan, stannar i din blick. Bara håller den. Lutar mig tillbaka och bara tar in dig i mig, mitt medvetande. Jag undrar över din kropp, resten av den, den jag bara skymtar under alla dina sjok av plagg.

Mina läppar svullnar, känner min värme flöda ut i mina trosor, åh, jag sätter mig bredbent och är nu i förförarmode. Mitt i samtal om projektpengar, kompetens och heder, och bara låter mig sugas in i denna erotiska bubbla. Jag förför med särade läppar, ben, skrev. Lutar mig fram. Känner hur du suger in mig i din blick nu. Hur din andhämtning hörs. De andra går, vidare till nästa möte. Vi stannar.

Du flyttar över till min sida bordet. Våra lår möts och våra huvuden över viktiga papper. Du reser dig upp. Tar tag i mig, drar mig till dig. Vi går någonstans, hittar hissen, upp till någon våning högst upp. Du pressar mig mot hisspegeln, pling och vi går ut. Hittar ett rum, skumt, övergivet. Å nu får jag slicka i mig av dig. Kysser din hals, dina nyckelben, hittar dig under tyg, under jeans. Ett virrvarr av kroppsdelar, värme, vätskor. Jag flämtar, du stönar, våra andetag fyller universum. Varm hud, hår, strån, silke. Det bultar, ångar, jublar överallt. Din mun mellan mina ben nu, snirklar sig in innanför min port. Hela jag öppen, öppnad. Tiden blir trögflytande för att stanna upp. Evighet. Timmar går, år kanske. Vi skiljs åt, famnar, läppar över hals en sista gång, brusande kroppar över gula löv.




Prosa (Kortnovell) av Roxxy
Läst 488 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-19 23:30



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbart skrivet, så sinnligt precis som jag tycker om, jag var kåt innan och nu kändes det ännu skönare.. Tack för en vacker och vardagsnära erotisk skildring.
2015-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Roxxy
Roxxy