Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där känslan då du intalar dig själv att du inte är - det du är - den kommer här...


Jag är inte rädd

Jag är inte rädd

Jag skriker ut min tystnad.

Jag är inte ensam

Jag vandrar med mig själv.

Jag är inte ledsen

Jag gråter av hjärtats röda puls.

Jag är inte envis

Jag stångar mig fram med trasiga armbågar.

Jag är inte rädd

Jag är ärligt rädd.

Då vinden slutar att blåsa, då vattnet inte porlar, då snön slutar att falla, då solen inte vill stiga om morgonen

Då, om blott då är jag rädd




Fri vers (Fri form) av Jörgen Dahlberg
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-20 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg