Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fri resa med ord. En fri text med ett fritt sinne


Rena under och kläder

Vem dog i hjärtats avgrund?
Vem brände sig i stark kyla?

Hur kan en svala glida likt en svan i skyn, utan att missa gröna tårar?
Hur kan du lita på någon i en värld full av dårar?

Du säger dig älska tiden, men spelar poker likt en efter och bliven.
Du säger dig hata mörker, men läser i kistan om banditer och skurken.

När ska du lära dig att blodet forsar i dina vener.
När ska du lära dig att bära rena under och kläder.

Vem tänker på hur, utom du.
När solens strålar ändå blänker.




Fri vers (Fri form) av Jörgen Dahlberg
Läst 207 gånger
Publicerad 2019-07-25 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg