Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni har hört politikers ord - här är några nya från moder jord


Pinsamma Pakten

Men Makten

Pinsamma Pakten.

Höra Hostan

Mammiga Morsan.

Sannerligen Säga

Äntligen Äga.

Politiker i rutan du ser,

Många vill ha mer och mer.

Lita inte på den svage -

Säger den som vinner valet.

Media bollar dina drömmars vyer,

Löften kommer likt spyor.

Vi är dom som gör det bästa,

Då de mena fuck the resta.




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 292 gånger
Publicerad 2015-04-20 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg