Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingenting blir någonting för varje kvinna eller man


De där jädra korna

De där jädra korna

Den där hemska ängen.

Detta underliga norrsken

Därför ljusa sommarnätter.

Varför tickar klockan

Vem bestämmer rang?

Vad betyder känslor

i ett främmande land.

Hur kan någon vara värd mer

blott jag tomma själar ser.

De där jädra korna,

De kommer sällan fram.




Fri vers (Fri form) av Jörgen Dahlberg
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-20 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg