Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sakta tiden går

sakta tiden går
rår ej på
allt som sker
rår ej för
alla orosmoment
tar en dag i taget
tar ett kliv åt gången
nära det inre
en själ
full av oro
full av maktlöshet
tar en dag i taget
medan oron biter tag
allt fastare grepp
allt hårdare grepp om det inre
den glöd som inom bor
sakta tiden går



 




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-20 14:19



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat!
2015-04-25

  Popangelov VIP
Tid är fascinerande...rör sig olika beroende på hur vi mår... vad vi ser fram emot, eller vad vi vill glömma...
2015-04-21

  Lars Hedlin
berör inom!
2015-04-21

  Teresia Ridell
Starkt berörande.
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77