Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan någon någonsin förstå?

kan någon någonsin förstå
ångesten som kryper omkring
ålar inom mig
gör sönder hela mitt inre
bit för bit för var dag som går
som vi är ifrån varandra

rår ej för 
tårar som rinner
rår ej för
oron inom
utom
överallt och ingenstans




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-20 14:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina ord berör mycket!
2015-04-25

  Popangelov VIP
Dina ord berör... starkt.
2015-04-21

  Lars Hedlin
Starkt berör dina ord och känslor..Vet mycket väl den känslan..kramar om dig varmt!
2015-04-21

  ULJO
Bra förmedlat
2015-04-20

  louisegirl
Berör <3
Känner igen...
Fint förmedlat!
2015-04-20

  Teresia Ridell
Känner din smärta genom orden. Ja så svårt för någon utomstående att till hundra förstå när man går igenom något som de bara på avstånd ser ske.. (kärlekens vanmakt är synnerligen frustrerande)
2015-04-20
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77