Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svunna tider

svunna tider speglas
allra längst in
i skogens djup
i den stilla tjärnen
där månen
speglar sig
stolt
nu i natt

svunna tider
vi alla har
tider vi ej
vill glömma
bevarade inom
där ingen
någonsin
kan ta dem
ifrån oss




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 120 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-21 16:06



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och känslosamt skaldat!
2015-04-25

  Lars Hedlin
Känslan minns......
2015-04-22

  louisegirl
Minnen vi alltid bär med oss
Bra skrivet!
2015-04-22

    ej medlem längre
Mycket fint Sofia!
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77