Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan jag tonar ut

 

Där skymtar dunklet

sina gömda toner

tillförne aldrig hörda

hur jag än skyndar

hur högt

mina steg än ekar

hur vis jag än är

i stunden som tvekar,

hinner jag inte upp

till krönet

innan jag tonar ut.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-21 17:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörande..
2015-04-21

    ej medlem längre
Orden griper tag...det känns att läsa dina ord.
2015-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP