Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med en doft av evighet

 

Jag fann dig i viljan                    

så smekfull var din kind

så rofylld var din ton

som sjöng i kärleksvind

 

Du lyfte mina ord

väckte min dröm till sans

tog mig upp ur djupet

visade att hoppet fanns

 

Du smorde mina händer

med en doft av evighet

öppnade mitt hjärta

för din barmhärtighet.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-22 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP