Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sippornas tid


I sippornas tid
får marken färgglad matta
Blåvitt är vackert




Bunden vers (Haiku) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-22 19:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackert!
2015-04-23

  Björn Nilsson VIP
Matta, blå och vit
Suomi-Finlands färger
Hyvä, vackert, bra!
2015-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP