Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi trodde vi var trögflytande


han springer omkring med
sina egna tårar
sin egen historia

idag deklarerade jag
hennes
och så också min

och nu är jag tom
han springer omkring
och behöver mig

och jag är bara tom
jag ser din smärta älskling,
men jag är bara

tom
fast du försöker
skaka känslorna ur mig

vi var så lika tills vi
blev offren för alla andras olycka
vi tänkte

så lika
- vi pratade samma språk
på den tiden

när vi bara hade ögon för varandra
det är väl så
man blir

spräckt
hur man än gör
kommer världen spräcka en

folk försvinner
framför mina ögon
och jag känner mig

tom och du gråter
för att jag inte gråter
och folk försvinner

och folk försvinner
såpbubblor spräcks
alldeles för lätt

och här var vi
så höga på vår egen egoism,
vår hallucinogena naivitet

att vi faktiskt trodde
att vi var
annorlunda





Fri vers (Fri form) av mögel
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-22 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel