Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äggskal


mina texter
som nyfödda kaniner
hudlösa
om jag ger dig en
får du aldrig
annat än smeka medhårs
de är så ömtåliga
mina ord
tappar du
håller du för hårt
älskar du inte dem
som jag
får du aldrig röra
igen




Fri vers av mögel
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-22 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel