Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig torsdagkväll?

man har väl rätt att gå ut

på lokal en stund

som sekunda vara

med trasig överdel

 

försöka få livssmärtan

åt sidan

 

slänga på sig något

någorlunda normalt

klädesplagg för att

se normal ut

smälta in

 

som om det syns

vid första anblick

 

jo så är det säkert

mer för varje dag

den inre smärtan

över alla tillkortakommanden

i hjärnvindlingarna

bromsmediciner som aldrig

kläckts i sin vagga

Sverige som i sitt medlemsskap

i Europa läser jag har överkrav

på naturläkemedel det enda

som finns för oss som griper

efter ett halmstrå i luften

 

i förlängningen får vi då köpa

dåligt kontrollerade kapslar

som saknar dokumentation

och tillstånd

 

Det var inte så jag tänkte mig

att det Sverige jag föddes i

skulle fungera i det långa loppet

 

Besvikelsen är dubbel

eller tre gånger så stor man i sin

fantasi kan tänka sig

 

Bara att vänta på sin smärtsamma

undergång utan adekvat hjälp

utan någon lindring alls

 

Bara ropa efter curcumin

det enda jag hittat på nätet

som alls kan vara till någon

tusendels nytta i detta virrvarr

av döende hjärnceller på kö

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-23 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP