Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=6148518


Det våras för nörden


Nu våras det för nörden
som förr ansågs som en rätt störd en
Hen var enkelspårig och löjeväckande
och verkade på vanligt folk rätt avskräckande

Men nu har Svenska akademien ändrat i sin lista
så att nörden nu i utgåvan, den sista
har blivit en trendig och hipp en
och töntstämpeln har slängts på  soptippen

Så leve vår nya nörd
- och akademien som ändrat dess innebörd!

 




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-23 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP