Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem där?

När livet speglar sig i spegeln är det inte livet som speglar sig tillbaka.
Ljuset möter en blankpolerad yta som är ansiktet utåt.




Fri vers (Fri form) av Simone Lundh
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-24 10:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra framfört!
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Simone Lundh
Simone Lundh