Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du finns

du finns nära mitt hjärta
om än vi inte är nära
du finns hela tiden
i mina tankar
undrar stilla
vad du gör
hur du innerst inne mår
vad du innerst inne tänker
om du tänker på din mamma
om du saknar din mamma
jag har ett hål
stort 
svart 
kallt 
när du inte är nära




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-24 11:34



Bookmark and Share


  Popangelov
Vackert berör du...
2015-04-25

  louisegirl
Berör starkt <3
Bra förmedlat!
2015-04-24

  Lars Hedlin
Berör mig inom!
2015-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om längtan och saknad!
2015-04-24

  Teresia Ridell
Svidande, berör i hjärtat.
2015-04-24
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77