Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårflöden




hälarna spricker känner hur själen sticker
som nålar i en höstack satt i brand flammor
eldsvåda över nagelband klippas klibbar
klandras för en oskuldsfull befästelse över
skälvningar i strama hudpartier darrande
tårflöden frusna kinder dold av vinterånga
läcker självförtroende tätar täpper till
tjära i bristningarna kär i dina frakturer
stulet var det sista budet stenbrott
kalkavlagringarnas årsringar för vattenkokaren
vad blickar är för öde stränder sanddyner
rinner ut i fragila händer









Fri vers (Fri form) av Louisedottern
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-26 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Louisedottern
Louisedottern