Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detonera


attityd innebär ett förlorat självmord
upprepade du i takt med hjärtslagen

våra strimmor av hopp överskuggades
av svalgens detonationer





Fri vers av Sockerkaninen
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-24 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerkaninen
Sockerkaninen