Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik från havet v. 2


Sången som sjunger
melodin från djupet

Vinden som smeker
vattnets yta

Han som är
tystnaden i mitten

Kärlekens mäktiga kör
ljuder genom hjärtat

Vågorna som kommer
från henne

Hon som är
sången i mitten




Fri vers av Mats L.
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-04-15 03:15



Bookmark and Share


  vildvin
Mycket vacker!
2006-04-25

    NoMi F
Å denna poeis är vacker
Blir en favorit
Tycker om
2006-04-20

  rebecca d VIP
Hon som är
sången i mitten

så vackert!
2006-04-18

    NoMi F
Å vilken vacker kärleksdikt
Fint poet
2006-04-16

  Araminta
vackert! jag hör både hans tystnad och hennes sång. trevlig helg/Araminta
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.