Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen har ingen tidsuppfattning.


Ett fotografi från förr innehåller så mycket tid.

Stanna tid
snälla stanna
i vackra
semesterminnen
som speglas
mot havets
azurblå
vatten
och sommarvindars
ljuva
brisar.

Det gamla får aldrig dö . . .

Stanna tid
frys
allt
över land
och vatten.

Snälla tid
stanna kvar  
låt mig
befinna
mig
där
bland alla
ljuva
minnen
tillsammans
från år
som
förflutit


om än


för


en


kort


stund.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-25 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP