Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är ju bara en liten cell som förökar dig....


Mikrokosmos

Jag har funderat
både länge och väl
om

"Livet"

lycka
lidelse

Om man säger ja
till det ena
får man det andra på
köpet.

Inget varar för
evigt....

Allt är för gängligt

Kärleken är evig
men föremålen
växlar....

Förälskelser kommer som
våren men blommar över...

Kvar blir frukten som bär
frön till ett nytt liv...........

Själen lämnar och flyger
fritt högt ovan molnen och
är lycklig i sin gränslöshet

Du är ju bara en liten
osynlig prick i det stora
hela....en liten cell som
förökar sig....








Övriga genrer av WyS VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-26 16:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikt och liv ;)
2015-04-27

  M:tin
Klokt skrivet!!!!!
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP