Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varan

Du går som en varan
med huvtröjan på
just nu är det
raksträcka
efter mognad
ruttnar frukten




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-26 17:11



Bookmark and Share


  astridchen VIP
Coola ja - men oförutsägbara !
2015-04-26

  Larz Gustafsson VIP
Varaner gillar ruttet.
Själv tycker jag att de är coola. Särskilt de på Komodo.
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP