Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schindluder

Mit dem Körper Schindluder
zu treiben
rächt sich
hab ich dir dich doch
gesagt
Alles Spätschaden
kleine Maus
Du musst dich damit
abfinden
damit leben




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2015-04-26 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP