Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

krympling

Man blir krympling
av att fly
en omständigheternas fånge
i mildare galenskap
tycktes allt lite lyckligt kanske
men resultatet
fullständigt fördummande
som en näsduk på en ung kvinnas rakade huvud
som en hink vatten för tjugo
som en måltid
kött kommendörens katt




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-26 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP