Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lever även om du dör

 

Dina ord lever

i minnen

och texter

Nyss frammanade dina skrivna ord

din röst

din bild

ditt liv

min saknad.

 

 

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-26 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP