Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonetter för henne: I


Mitt huvud säger

vi väntar bara
just nu
men vi vet att
snart hittar de ett botemedel,
snart
är hon frisk igen
och då kommer hon hem
och allt blir bra igen.




Mitt hjärta svarar inte.

Det bara värker.




Fri vers av mögel
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-26 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel