Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Letar efter dina gömda och glömda skatter


Upptäcksresande

Din kontinent

med höga berg
och djupa dalar

åkrar, ängar och
skog...vatten speglar

Vädrets skiftningar
från lätta vindilar till
stormbyar och hur jag
älskar att vara i alla
skiftningar

Mina fotspår syns inte
men jag lämnar ändå
avtryck i din själ

Du har gömt dina skatter
de ligger på en djupare nivå
Tror att du även glömt var
de ligger

Hur överlevde du alla krig,
sjukdomar och lidanden

Det är så mycket jag vill lära
mig om din kontinent....

Jag fick inte något visum

Inget inresetillstånd








Övriga genrer av WyS VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-27 06:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärd text...fint...
2015-05-03

    ej medlem längre
Mångfald. Man ser mycket i din dikt.
2015-04-30

  Marja-Liisa Koski VIP
Bra metafor! Gillar!
ML
2015-04-30

  Lars Hedlin
Känsla i orden om starka livsöden
2015-04-27

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text att ta till sig och begrunda!

"Jag fick inte något visum"
"Inget inresetillstånd"
2015-04-27

    huldamatilda
Det här gillade jag!
2015-04-27
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP