Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medveten sär skrivning

 

 

Ensam het

längtar

Kär lek

...

Om händer tas

runt mig

av Dig

...

Jag

drömmer

Vår känsla




Övriga genrer av anneluca
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-04-15 10:53



Bookmark and Share


    Noyle
mycket fint. Finurlig när man får till det sådär. Bra skrivet, applåd!
2008-04-06

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Bra resultat ger dessa särskrivningar! Omsorgsfullt skrivet och det märks på ditt utmärkta resultat.
2006-10-22

    Hans VIP
Det är något särskilt...eller ska det vara sär skilt med sär skrivning.
Tack för tankeväckning./Hans
2006-04-15

    steffe struts
kul att se hur sär skrivning kan funka!
bra att se möjlig heter i det ta.

stefan
2006-04-15

  Daniel_78 VIP
dröm mer - är en bra uppmaning också =)
2006-04-15
  > Nästa text
< Föregående

anneluca
anneluca