Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägrar att låta mig falla uti

 

Hur djupt ändå

tanken gräver

naglar sitt fäste

i mörka ord

 

där finner jag

det ömsinta

när du lyfter

det min penna skapat

och skriver mig fri

och vägrar att låta

mig falla uti.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-28 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP