Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När framtiden dröjer sitt steg

 

Så ensam får jag ströva

i tid som vilsen är

förgången är min kärleksnåd

intill hemligheten när

 

Jag tömde min blick för dig

allt det ljusa tog du fatt

aldrig fick jag i kärlek nämnd

vandra i ekot av ditt skratt

 

Där lade sig undran plötsligt tung

slog följe på min vandringsväg

hur doftar våren sin blomma ung

när framtiden dröjer sitt steg.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-28 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP