Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
pur esprit - âme pure


när...

 

 

 

 

 

kanske kan finna

kanske kan se

ånyo få minnas

som barnet få le

 

jag faller

i regnet

till marken

 

ångande dunstar min själ

lekamen strömmar i havets famn

dofters magi av liljekonvalj

viskar ordlöst åter mitt namn

 

 

en ny dräkt

i andes tag

en ny fläkt

vid gryende dag

 

hänför

visar lågans iver

lockar, pockar

hägrar mig nära

 

så nära jag bara kan vara

min kära

 

djupaste inre

glödande kärna

 

 

 

in

i

mig

själv

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Sunlight
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-28 21:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låt fantasin å mystiken i tillvaron å allt skapat blomstra!
2015-05-14

  Lars Hedlin
Verkligen bra skriftat!
2015-04-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt beflygande
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight