Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Versaler?


Sonetter för henne: III



Ibland slår det mig
när jag åker spårvagn
när jag snyter barnnäsor
när jag borstar tänderna, när jag fikar,
när jag har sex
att

hon kommer aldrig mer göra köttfärssås till mig.

hon kommer aldrig mer säga "asseptera" på fel sätt.

hon kommer aldrig mer sitta och sticka och berätta om hur det var när hon var liten.


*


Jag vill berätta för henne om en saknad som gör ont i mig,
hur jag har förlorat mål och mening,
hur jag fattas en människa
jag slår hennes nummer,
väntar i luren


inser först efter tionde signalen

att hon aldrig mer kommer svara




Fri vers av mögel
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-28 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel