Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite justerad nu. Den är motsträvig. /Nu ändrad igen. Snart är mitt tålamod slut.


Sparv-limerick

En gråsparvskarl, ägglagd i Tierp
till frun sa "vårt ägg häri ivärp , ..."
- på mixern han peka
utan att tveka -
"...gör toddy!" (på gråsparvsspråk: "tiijerrrp!")




Bunden vers (Limerick) av Gunwale VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-29 12:54



Bookmark and Share


  Nanna X
rimmen regerar ;)
2015-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP