Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglahår

 

 

Hon sitter framför mig

det långa glänsande håret

kunde ha suttit på en ängel

Hon sjunger som en ängel

texten får ett överjordiskt uttryck

Tårar bränner bakom mina ögonlock

Jag vill röra änglahåret

det lockar med sin lenhet

Så kan jag inte göra

stunden skulle helt förstöras

Jag tänker bara tanken.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-30 20:30



Bookmark and Share


  walborg
Gripande fin bild
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP