Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest


Lugn på ytan

Lugn på ytan men
skriker ett ångestfullt
skrik inuti'
slits nästan itu'
av våldsamma krafter
befria mig




Fri vers (Fri form) av Susa
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-30 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Susa
Susa