Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dörrmatta


låt mig vara nu eller
kom till mig

självkritiken eller
naiviteten
eller är det samma sak?

rösterna som sa
att jag dög,
var det mina egna?

låt mig vara
eller kom till mig
hybris eller
verklighet
jag vet inte

kom till mig
blås liv
bakom mina ord igen

du är välkommen




Fri vers av mögel
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-30 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel