Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min värld bakom ett lösenord och ett hjärta och vit kodning


det bästa
och värsta
med dig
är att du aldrig kommer förstå
att den mest
fragila delen
av allt jag känner
finns här,
gömt
för dig




Fri vers av mögel
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-30 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mögel