Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är här nu

Nu gör jag det.
Ser er i ögonen.
Säger vad jag tycker.
Till chefen som gapar.
Mannen som tystnar.
Barnen som lyssnar.
Grannen, vännen,
frisören, eleven.
Ingen kommer undan.

Trycket lättar.





Fri vers av Lehva VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-01 17:48



Bookmark and Share


  genni VIP
Bra skrivet, gillas!
2015-05-02

  Annie b'larsson VIP
Beautiful! Härligt att läsa, man blir glad. Underbar titel.
2015-05-02

  walborg
Frimodighet skapar goda cirklar
2015-05-01

  bittemi VIP
Fint med närvaro på det sättet!
2015-05-01

  i af apa
bra
du är...!
2015-05-01

  KattenKin VIP
Skönt att vara tillbaka i sann form med lite eldig touch!
2015-05-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Och du är saknad och efterlängtad, min vän!
2015-05-01

  Marita Ohlquist VIP
Välkommen tillbaka!
2015-05-01

    ej medlem längre
Härligt uppfriskande att höra din röst igen!
2015-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP