Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom säger att du är funktionshindrad

Svårt att tala
för någon utan språk.
Om jag vore du.
En början.
Finns mer.
Svårt att veta
vem du egentligen är.
Ilska och sorg.
Min med.
Försöker.




Fri vers av Lehva VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-05-02 09:53



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Inte att tycka synd om. Att jämställa sig.
2015-05-07

  bittemi VIP
Bra utgångspunkt! Fin text med mycket innehåll
2015-05-02

  Annie b'larsson VIP
Jättebra. känner igen. precis så.
När kärleken finns där så går det även utan ord.
2015-05-02

  Anya VIP
En verklig människokännare anas bakom. Fint!!
2015-05-02

    ej medlem längre
Du säger så mycket mer än orden...
2015-05-02

  walborg
Att bygga broar ...
2015-05-02

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt bra text som passar i många olika sammanhang!

"Vi försöker"


2015-05-02

    Elisabeth Nilsson VIP
En text med många bottnar, som kan appliceras på flera utan språk.
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP