Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måste regn

solen störtar ner
medan hjärtat ljudlöst
exploderar
var är tunga moln?
mina vänner i nöd
ni behövs här nu
för jag klarar ingen sol idag
jag måste regn
svalt mot huden
som brinner
kyl mig gör mig
alldeles kall
ända in i innersta rummet
nu säger jag hej
till självbedrägeri
för jag är inget bra på det
verkligheten kommer
alltid ifatt mig
rätt snart




Fri vers av Louise Sparring
Läst 357 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-05-02 19:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och vist!
2015-05-03

    ej medlem längre
ja verkligheten kommer alltid i kapp.
2015-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Louise Sparring
Louise Sparring