Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bläööh!


The Love Of My Life.

Jag kan inte låta bli att tänka kanske.
Att bara kanske du kan bli kär i mig igen.
Och bara kanske skapar vi inte kaos med varandra igen.
Men det krävs två att dansa den dansen och jag lämnar inget som jag kämpat för så länge för att du kanske får tillbaka några känslor.
Så det är väl bara att inse.
Vi slutade vara vi av en anledning.
Och den stoppar oss från att någonsin hitta tillbaka.

Du är bara en gammal flamma och jag är en sucker för long lost Love.
Som en gång i tiden var "the love of my life"




Fri vers (Fri form) av Flisan
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-05-02 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flisan
Flisan